Deprem Son Dakika / Son Dakika Istanbul Da 3 9 Siddetinde Deprem 19 Haziran Afad Ve Kandilli Son Depremler Listesi Takvim : Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi.

Deprem Son Dakika / Son Dakika Istanbul Da 3 9 Siddetinde Deprem 19 Haziran Afad Ve Kandilli Son Depremler Listesi Takvim : Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi.. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Jun 10, 2021 · son daki̇ka haberi̇ | çin deprem ağları merkezi, yünnan'ın çuşiong yi özerk iline bağlı şuangbay ilçesinde 5,1 şiddetinde sarsıntı kaydedildiğini duyurdu.

Yerin 8 kilometre altında gerçekleşen depremde ölü veya yaralı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı. Jun 10, 2021 · son daki̇ka haberi̇ | çin deprem ağları merkezi, yünnan'ın çuşiong yi özerk iline bağlı şuangbay ilçesinde 5,1 şiddetinde sarsıntı kaydedildiğini duyurdu. Afad ve kandilli'den ise son dakika açıklamaları geldi. Jun 19, 2021 · son dakika! Marmara bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi.

O8xa Dklwu Cxm
O8xa Dklwu Cxm from www.cumhuriyet.com.tr
Jun 25, 2021 · elazığ'ın karakocan ilçesinde 5,3 ve bingöl'ün kigi ilçesinde 5,2 meydana gelen deprem, şanlıurfa'da da hissedildi. Elazığ ve bingöl'de art arda korkutan depremler meydana geldi. Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. 3.4 büyüklüğündeki depremin derinliği 6.98 km olarak kaydedildi. Afad ve kandilli'den ise son dakika açıklamaları geldi. Jun 19, 2021 · son dakika: Jun 19, 2021 · son dakika!

İstanbul'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · son dakika! Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Türkiye'den son dakika güncel haberler ve sondakika günün haberleri ile en son spor haber ve yorumlarını dakika dakika okuyabilirsiniz. Jun 19, 2021 · son dakika: Elazığ ve bingöl'de art arda korkutan depremler meydana geldi. Yerin 8 kilometre altında gerçekleşen depremde ölü veya yaralı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı. Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Jun 10, 2021 · son daki̇ka haberi̇ | çin deprem ağları merkezi, yünnan'ın çuşiong yi özerk iline bağlı şuangbay ilçesinde 5,1 şiddetinde sarsıntı kaydedildiğini duyurdu. Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı.

Yerin 8 kilometre altında gerçekleşen depremde ölü veya yaralı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı. Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Jun 19, 2021 · son dakika: Türkiye'den son dakika güncel haberler ve sondakika günün haberleri ile en son spor haber ve yorumlarını dakika dakika okuyabilirsiniz.

Deprem Son Dakika 9 Eylul 2020 Tekirdag Istanbul Tekirdag Depreminin Siddeti Kac
Deprem Son Dakika 9 Eylul 2020 Tekirdag Istanbul Tekirdag Depreminin Siddeti Kac from cdn.sporx.com
Elazığ ve bingöl'de art arda korkutan depremler meydana geldi. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Türkiye'den son dakika güncel haberler ve sondakika günün haberleri ile en son spor haber ve yorumlarını dakika dakika okuyabilirsiniz. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. 3.4 büyüklüğündeki depremin derinliği 6.98 km olarak kaydedildi. Jun 10, 2021 · son daki̇ka haberi̇ | çin deprem ağları merkezi, yünnan'ın çuşiong yi özerk iline bağlı şuangbay ilçesinde 5,1 şiddetinde sarsıntı kaydedildiğini duyurdu. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Jun 19, 2021 · son dakika:

Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi.

Marmara bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. 3.4 büyüklüğündeki depremin derinliği 6.98 km olarak kaydedildi. Jun 19, 2021 · son dakika: İstanbul'da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Jun 15, 2021 · afad'dan alınan son dakika bilgisine göre aydın'ın kuşadası ilçesi açıklarında 17.03'te deprem gerçekleşti. Yerin 8 kilometre altında gerçekleşen depremde ölü veya yaralı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Jun 25, 2021 · elazığ'ın karakocan ilçesinde 5,3 ve bingöl'ün kigi ilçesinde 5,2 meydana gelen deprem, şanlıurfa'da da hissedildi. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu.

Vali yerlikaya, herhangi bir olumsuzluk. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Türkiye'den son dakika güncel haberler ve sondakika günün haberleri ile en son spor haber ve yorumlarını dakika dakika okuyabilirsiniz.

Ckmjf1i4batplm
Ckmjf1i4batplm from www.afyonkenthaber.com
Jun 10, 2021 · son daki̇ka haberi̇ | çin deprem ağları merkezi, yünnan'ın çuşiong yi özerk iline bağlı şuangbay ilçesinde 5,1 şiddetinde sarsıntı kaydedildiğini duyurdu. Jun 15, 2021 · afad'dan alınan son dakika bilgisine göre aydın'ın kuşadası ilçesi açıklarında 17.03'te deprem gerçekleşti. Depremin ardından açıklama yapan i̇stanbul valisi ali yerlikaya, şu ana kadar güvenlik ve zabıta birimlerine gelen herhangi bir olumsuzluğun bulunmadığını belirtti. Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. Yerin 8 kilometre altında gerçekleşen depremde ölü veya yaralı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı. Jun 19, 2021 · son dakika! Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Merkez üssü kartal olan kısa süreli sarsıntı panik yarattı.

Jun 19, 2021 · son dakika:

Son dakika habere göre deprem, afad verilerine göre, i̇stanbul kartal'da 3.9 şiddetinde gerçekleşti. Deprem tüm marmara bölgesi'nde hissedildi. İstanbul'da saat 15.07'de 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Vatandaşlar olayın şokuyla kendini sokaklara attı. Elazığ ve bingöl'de art arda korkutan depremler meydana geldi. Jun 19, 2021 · son daki̇ka| i̇stanbul'da büyük şiddette korkutan bir deprem meydana geldi. Afad depremin şiddetini 3.9 merkez üssünü kartal olarak açıklarken, kandilli rasathanesi ise depremin sultanbeyli merkezli ve 4,2 büyüklüğünde meydana geldiğini duyurdu. Marmara bölgesinde hissedilen deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre 3.9 büyüklüğünde kartal merkezli gerçekleşti. Jun 19, 2021 · son dakika! Yerin 8 kilometre altında gerçekleşen depremde ölü veya yaralı olup olmadığına ilişkin açıklama yapılmadı. Jun 15, 2021 · afad'dan alınan son dakika bilgisine göre aydın'ın kuşadası ilçesi açıklarında 17.03'te deprem gerçekleşti. Jun 19, 2021 · i̇stanbul'da hissedilen bir deprem meydana geldi.

Komentar